לעולם לא תזרקו שוב את הקליפות של הבצל אחרי שתקראו את זה

בצל הוא הבסיס של רוב הארוחות שאנו מבשלים ואוכלים, ולא רק שהוא מוסיף הרבה טעם לאוכל, אלא הוא גם מכיל נוגדי חמצון שהגוף שלנו צריך.

הבצלים המדהימים האלה מכילים סידן, אשלגן, מגנזיום, ברזל ונחושת, אשר חיוניים לגוף בריא. אבל משהו שלא ידענו על בצלים זה שגם הקליפה שלהם מכילים את כל הטוב הזה. על ידי שימוש בקליפה אנו יכולים לעשות משהו שהצמחים שלנו יודו לנו על זה.

מלאו אחר ההוראות כדי ליצור חומר דישון משלכם בעזרת שיטה פשוטה וזולה.

1. שימו את קליפות הבצל בקערה

2. כסו עם ליטר מים (קצת יותר מ 4 כוסות).

3. סגרו את המכסה והשאירו בצד במהלך הלילה. 

4. סננו את הנוזל, כך שישאר לכם רק הנוזל.

5. אז השקו את העציצים עם התערובת המזינה הזו. 

תראו עד כמה זה פשוט להכנה בסרטון למטה ושתפו את הטריק החכם הזה עם החברים והמשפחה שלכם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *