in , ,

תמיד שנאתי שהכיור שלי במטבח נסתם – עד שגיליתי את הטריק הגאוני והיעיל הזה!

כולנו חווינו את זה: הכיור במטבח נסתם והמים פשוט לא רוצים להתנקז.

המחשבה הראשונה שלכם היא סביר להניח ללכת לחנות ולהוציא כסף על פותח סתימות יקר. אך ישנו טריק ישן שאתם אולי לא מכירים – אבל הוא קל יותר, זול יותר, ואינו מצריך שימוש בכימיקלים רעילים.

אנחנו כמובן מדברים על השילוב הקלאסי של אבקת סודה לשתייה, מלח, וקצת חומץ. זה אולי לא נשמע אפקטיי, ואנחנו מודים שהיינו סקפטיים בהתחלה, אבל ברגע שניסינו את הטריק הזה בעצמנו, ובכן, בואו נגיד שהמים התנקזו תוך שניה, ואנחנו סבלנו מהלם לא קטן.

אולי שמעתם על הטריק הזה, ואולי לא, כך או כך, אנחנו בטוחים שרבים מכם יקבלו תועלת ממנו. אז תרגישו חופשי לשתף אותו עם חברים שלכם גם כן!

מה אתם צריכים:

3 כוסות אבקת סודה לשתייה

1.5 כוסות מלח

חומץ חם

מים חמים

איך לעשות:

1. ערבבו יחד את הסודה לשתייה והמלח. ערבבו היטב

2. שפכו את התערובת לתוך פתח הניקוז הסתום. כדי לוודא שהכל נכנס כמו שצריך אתם יכולים להשתמש במשפך

3. לאחר מכן, שפכו לפתח הניקוז את החומץ החם

4. אחר כך את המים החמים

5. תהיה תגובה כימית, אשר תמוסס את הסתימה ותאפשר למים לזרום בחופשיות שוב. גאוני!

צפו בסרטון ההדרכה למטה. הוא אומנם בגרמנית, אבל אין צורך להבין את השפה כדי לראות איך לבצע את הטריק הזה:

חכם, פשוט ויעיל.

מדענים טוענים: לעולם אל תבשלו עם נייר אלומיניום. התוצאות עלולות להיות קטלניות עבורכם!

אם אתם רואים מישהו עם הפירסינג הזה, זה לא רק בשביל היופי