13 מאכלים שתמיד קילפנו בצורה הלא נכונה

לדעת לקלף פירות וירקות זאת לא תכונה שאתם צריכים לדעת כדי לחיות חיים טובים. אבל אין שום דבר רע בניסיון להפוך את החיים לקלים יותר, או להכין את המנה האהובה עליכם מהר יותר.

תשכחו מכל מה שידעתם קודם, אנחנו מציגים בפניכם 13 שיטות גאוניות לקלף את הפירות והירקות האהובים עליכם.

אתם תחשבו לעצמכם, 'איך לא חשבנו על זה קודם'…

ממש קל להפריד את התות מהעלים בעזרת קשית





דפקו עם כף עץ על חצי רימון, ותוכלו להפריד את הגרעינים בקלות

תעשו חתוך מסביב לתפוח האדמה, הרתיחו אותו, ואז הורידו את הקליפה עם מים קרים

השתמשו בכפית כדי לקלף תפוז בלי שהמיץ ישפריץ לכל כיוון

הדרך הקלה ביותר לקלף מנגו

השיטה עובדת גם עם קיווי

או עם אבוקדו

החזיקו את הבסיס של הבננה, ומשכו. אתם למעשה פותחים אותה כמו שקית חטיפים

שימו שום בקערה, כסו את הקערה ותנערו חזק

בעזרת שלושה חתכים תוכלו לקלף בקלות את המנדרינה

pl10



קלפו את החלק העליון של הפלפל האדום, ועשו חתכים לאורך

עכשיו פשוט תפרידו לחתיכות

כדי לקלף ביצה קשה, תסירו את הקליפה מהחלק העליון והתחתון, ותנשפו

קילוף תפוח מהיר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *