תה ג'ינג'ר: התה הזה מטפל באבנים בכליות, מקל בכאב ומנקה את הכבד!

ג'ינג'ר הוא אחד המזונות הכי בריאים שאפשר לאכול, בגלל שהוא בעל תכונות אנטי-בקטריאליות, אנטי-דלקתיות, אנטי-ויראליות עוצמתיות ביותר.

הוא מקור עשיר לחומרים מזינים, ויטמין C, ומגנזיום, ומשתמשים בו שנים רבות מכיוון שהוא מחזק את המערכת החיסונית, מקל בכאב, ומטפל בבעיות לב, אסתמה, ומחלות רבות שונות.

כוס של תה ג'ינג'ר חם יכולה להיות תרופה נפלאה כדי לחזק את מערכת החיסונית, להילחם בדלקות וזיהומים, ולשפר את זרימת הדם בגוף.

יותר מכך, הוא מהווה מקור עשיר לנוגדי חמצון, אשר נלחמים בשפעת וצינון, ויטמינים ומינרלים, והוא מרגיע רקמות שרירים מודלקות. ג'ינג'ר יכול להקל בכאב, לטפל בכאבי ראש, בחילות, ולהפחית את הסיכון למחלות לב.

איך להכין תה ג'ינג'ר:

מרכיבים:

  • 1/4 כפית אבקת כורכום
  • חלב קוקוס
  • 1/4 כפית ג'ינג'ר מגורד
  • דבש
  • כוס מים

הכנה:

הרתיחו את המים והוסיפו את הכורכום והג'ינג'ר. השאירו לרתוח 10 דקות ואז הוסיפו את חלב הקוקוס. סננו, והמתיקו עם דבש.

תיהנו מהתה ומהתועלות הבריאותית הנפלאות שלו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *