in , ,

עוגת גבינה יפנית עם 3 מרכיבים בלבד גורמת כל האינטרנט להזיל ריר – וכל כך קל להכין אותה

יש משהו בתרבות היפנית שתמיד מרתק אותנו. המנות המשונות שלהם – אשר שונות מאוד מהאוכל המערבי שאנו מכירים – זה וודאי הדבר המרכזי ביותר.

אז עם המתכון היפני הזה לעוגת גבינה היינו די סקפטיים בהתחלה. רובנו אכלנו עוגות גבינה בעבר, כמובן, אבל זו שונה למדי.

ובסך הכל, כדי להכין את העוגה הזו אתם צריכים שלושה מרכיבים בלבד.

אבל עם כמה שהיינו סקפטיים, אחרי טעימה אחת, הסקפטיות שלנו עפה מהחלון. הצבע שלה – צהוב בוהק – משך אותנו, והמרקם האוורירי שלה שנמס בפה כבש אותנו לגמרי.

מהר מאוד הבנו למה אוהבי אוכל בכל העולם מהללים את היצירה המדהימה הזו…כזו שזכתה כבר ליותר מ 11 מליון צפיות ביוטיוב!

אתם צריכים:

3 ביצים

120 גרם שוקולד לבן

120 גרם גבינת שמנת

מה לעשות:

1. קודם כל, הפרידו את החלמון מהחלבון בשתי קערות שונות. עטפו את הקערה עם החלבון עם ניילון נצמד ושמרו במקרר לאחר כך.

2. שברו את השוקולד הלבן לחתיכות ושימו בקערה. אז שימו את הקערה מעל סיר עם מים רותחים.

3. ערבבו את השוקולד עד שהוא נמס וערבבו אותו עם גבינת השמנת. הסירו את הקערה מהסיר מים רותחים וסויפו את 3 החלמונים של הביצה לבלילה.

4. טרפו את הביצים עד לקבלת מרקם דמוי קצף. המרקם צריך להיות סמיך כך שתוכלו להפוך את הקערה ושום דבר לא ינזל ממנה.

5. עכשיו הוסיפו את חלבון הביצה לבלילה. שפכו קצת בכל פעם, וערבבו בו זמנית.

6. מרחו קצת שמן על נייר אפייה וצרו מהנייר צורה של עיגול. שפכו פנימה את הבלילה.

7. שימו את הצורה על השיש של המטבח ושחררו בועות אוויר אם יש.

8. הניחו את הצורה על תבנית אפייה ושפכו קצת מים חמים על התבנית מסביב.

9. אפו בתנור במשך 15 דקות על 170 מעלות. אז אפו על 160 מעלות ל 15 דקות נוספות. בסוף, כבו את התנור והשאירו את העוגה 15 דקות נוספות עם החום שנשאר בתנור הכבוי.

10. הוסיפו קצת אבקת סוכר, והנה יש לכם את העוגה המוכנה! הכנתם עוגת גבינה יפנית שאי אפשר לעמוד בפניה!

צפו במתכון המלא ובתהליך ההכנה בסרטון למטה:

נראה טוב או מה? עוגת הגבינה הנפלאה הזו צריכה הזדמנות אחת בלבד כדי לכבוש לכם את הלב!

עזרו לנו להפיץ את המתכון הזה עם כל החברים שלכם – אולי הם יזמינו אתכם לאכול אותה מתישהו!

אישה בודדה חיה 69 שנים משוכנעת שהתינוקת שלה נפטרה בלידה, אז שמעה קול אומר 'אני לא מתה'

8 ירקות ותבלינים שאתם יכולים לקנות פעם אחת ולגדל לנצח