הוא פרס תפוח אדמה על שיפוד. מה שיצא מהתנור לא דומה לשום דבר שאי פעם ראיתי

כשחשבתם שראיתם כל צורה אפשרית לבשל תפוח אדמה, מגיע הסגנון הספירלה הזה ישר אל תוך הלב והצלחת שלנו. קשה להאמין, אבל המתכון החדש הזה גורם לתפוח האדמה להיראות אפילו יותר מזמין ממה שהוא בדרך כלל.

אופן ההכנה פשוט מאוד, וכל מה שאתם צריכים זה להכניס את תפוח האדמה למשך 20 דקות לתנור, ויש לך סייד דיש נפלא ובריא.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *