אחרי שראיתי את זה, האבוקדו שלי לא נהיה חום לעולם

אבוקדו יכול להפוך חום מהר מאוד אם לא אוכלים אותו. אומנם אין סכנה בריאותית באכילת אבוקדו חום, אבל הוא לא נראה מזמין וטעים.

הסרטון הזה מראה 5 שיטות שונות שמונעות מאבוקדו להפוך להיות חום.

האיש מדגים כל שיטה ובוחן אותה על אבוקדו במשך 3 ימים אחרי שהניח אותו במקרר.

צפו בסרטון ותראו את תוצאות הניסוי בו הוא משתמש במיץ לימון, בצל, שקית פלסטיק, מיכל פלסטיק, שמן זית ומים.

בהחלט שווה צפייה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *