in ,

לחמניות החלב היפניות האלה כובשות את האינטרנט בסערה: כשראיתי מה יש בתוך הבצק הבנתי מדוע

לטעום אוכל מתרבויות אחרות זה תמיד מרגש, והאוכל היפני תמיד עניין אותנו.

כשגילינו את המתכון הזה וראינו את התוצאה הסופית, היינו חייבים לנסות אותו. הם כל כך רכים ופלאפיים והטעם שלהם פשוט משגע!

טיפ אחד אנחנו יכולים לתת זה להכין כמות כפולה, הלוואי והיינו עושים את זה בפעם הראשונה שהכנו את זה. המשיכו לגלול למתכון המלא ולמדו איך להכין את לחמניות החלב היפניות המדהימות האלה.

אתם צריכים:

350 גרם קמח

3 כפיות סוכר

7 גרם שמרים יבשים

2/3 כפית מלח

3/4 כוס + כפית של חלב חם

30 גרם חמאה

הכנה:

1. ערבבו יחד את החלב והשמרים

2. בקערה נפרדת הוסיפו את הקמח והסוכר, לאחר מכן את החלב יחד עם השמרים. כשהבצק מתגבש הוסיפו את המלח.

3. לשו את הבצק. אם קשה לעבוד איתו, אתם יכולים לכסות אותו ניילון נצמד ולחכות 20 דקות, לאחר מכן הוא יהיה קל יותר לעבודה.

4. ללוש אותו 5 דקות נוספות. לאחר מכן שטחו אותו מרחו עליו את החמאה – חשוב לזכור שעל החמאה להיות רכה.

5. קפלו את הבצק מסביב לחמאה. לושו את הבצק על מנת לוודא שהחמאה מתערבבת לתוכו.

6. שימו את הבצק בקערה, כסו ניילון נצמד ותנו לו לתפוח במשך שעתיים.

7. אז שימו את הבצק של משטח מקומח קלות וחתכו אותו ל 12 כדורים.

8. שימו את הכדורים על תבנית עם נייר אפייה – זכרו להשאיר רווח בין כל כדור. כסו עם ניילון נצמד ותנו לבצק לנוח 30 דקות נוספות.

9. פזרו קצת עמילן תירס על הכדורים והכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל 18-20 דקות.

10. תנו ללחמניות להתקרר 10 דקות – ואז תתחילו לאכול וליהנות!

צפו בהוראות צעד אחר צעד בסרטון למטה:

זה נראה כל כך טעים ומדהים.

הרגישו חופשי לשתף את המתכון עם מישהו שיעריך את הלחם הטעים הזה – הם בהחלט יודו לכם אחר כך!

רופא צעיר יילד תינוקת של אישה, בבדיקה שבועיים אחר כך הלסת של אמא נפלה כשהוא אמר 'יש לי משהו בשבילך'

פועלי בניין היו בהפסקה, עכשיו תראו את הפועל האמצעי עושה כותרות בכל העולם