עשב התיבול הזה הורג 86% מתאי סרטן הריאות ויעיל בהריגת תאי סרטן השד, שחלות, ערמונית ומעי הגס!

ב 1987, סרטן הריאות תפס את מקומו של סרטן השד כגורם המוביל למוות על ידי מחלת הסרטן בקרב נשים. יותר ויותר מחקרים הראו את הקורלציה בין הדיאטה והתפריט היומי לסרטן.

בפברואר 2015, האגודה למלחמה בסרטן בארצות הברית המליצה לאנשים שהחלימו ממחלת הסרטן לעבור לתזונה נבונה, והמליצו במיוחד על תפריט עשיר בפירות, ירקות, גרגירים לא מעובדים, ומעט בשר אדום, בשר מעובד, גרגירים מעובדים וסוכרים.

האגודה למלחמה בסרטן בארצות הברית ממליצה על תפריט המבוסס על תזונה צמחונית.

עוד ועוד מחקרים נעשו כדי להעריך את הקשר בין צריכת המזון שלנו לבין טיפול בסרטן. מחקר שנערך ב 2013 מצא שפטרוזיליה הורגת עד 86% מתאי סרטן הריאות. פטרוזיליה מכילה פלבנואיד בשם אפיגנין. פירות וירקות אחרים המהווים מקור לפבנואיד הזה כוללים סלרי, בצלים, תפוזים, תה קמומיל, אורגנו, תימין, כוסברה, ארטישוק ויין אדום.

פטרוזיליה מיובשת מכילה עד 4.5% אפיגנין טהור. מחקרים נוספים מצאו שאפיגנין יכול לחסל את סרטן השד, סרטן השחלות, סרטן הלבלב, סרטן הערמונית וסרטן המעי הגס.

אפיגנין שנמצא בפטרוזיליה הורג 86% מתאי סרטן הריאות!

מחקר שנערך ב 2005 מצא שאפיגנין מעכב את התפשטות התאים של סרטן הריאות וההמלצה היא לצרוך אפיגנין יחד עם תרופות נגד גידולים.

מחקר שנערך במרכז לחקר הסרטן באוניברסיטת אוהיו סטייט מצא שאפיגנין מעכב תאים סרטניים בעלי 'חיי נצח' בסרטן השד. החוקרים מצאו שזה קורה בגלל שינוי צעד בוויסות הגנים. זה 'מתכנת' את התאים הסרטניים להפוך לתאים רגילים שמתים באופן טבעי.

pet



מחקר איטלקי מצא שאכילת פטרוזיליה באופן קבוע הפחיתה ב 68% את הסיכון לחלות בסרטן הריאות. 

פטרוזיליה היא נוגד חמצון עוצמתי אשר השתמשו בו בתור חומר משתנן. פטרוזיליה הוכיחה עצמה מועילה בטיפול באבנים בכליות, דלקות כרוניות ובעיות בערמונית וברחם.

באופן מסורתי השימוש בפטרוזיליה נועד כדי לטפל או להפריד אבנים בכליות. למעשה, ועדה ממשלתית בגרמניה, אישרה את הפטרוזיליה כטיפול מונע וטיפול באבנים בכליות.

פטרוזיליה עשירה בויטמין K, ויטמין C, בי קומפלקס, ברזל, מגנזיום, כלורופיל, והיסטדין. אכילת תפריט מזון עשיר בפטרוזיליה לא עוזרת רק להילחם בסרטן, אלא יכולה גם להגביר את רמת נוגדי החמצון במוח ולווסת את לחץ הדם.

אם אתם מעוניינים לשלב את המאכלים הללו העשירים באפגנין בתפריט היומי שלכם, נסו להוסיף פטרוזיליה לסלט, מרק, או במנה העיקרית. אם יש לכם מסחטה, נסו את המתכון למטה, ואם אין לכם מסחטה, פשוט הוסיפו פטרוזיליה לשייק הטבעי האהוב עליכם.

מיץ סלרי-תפוחים טרי עם ג'ינג'ר ופטרוזיליה

מרכיבים:

2 גבעולי סלרי, חתוכים לחתיכות של 7 ס"מ
1 תפוח גרני סמית', חתוך לקוביות – בלי הליבה והזרעים
חתיכת ג'ינג'ר טרייה ומקולפת בגודל 5.5 ס"מ
חצי שקית פטרוזיליה
כפית וחצי מיץ לימון טרי

הוראות הכנה:

במסחטה/מערבל מזון, סחטו את הסלרי עם התפוח, ג'ינג'ר ופטרוזיליה. ורבבו בפנים את הלימון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *