אמרו לכם שמיקרוגל יכול להזיק לכם, אבל מעולם לא סיפרו לכם את זה!

אנו חיים בעידן מודרני בו הטכנולוגיה מתפתחת מיום ליום. אנו משתמשים במכשירים חשמליים מזיקים מאוד, ואחד מהם הוא המיקרוגל. אנשים חושבים שמיקרוגל חוסך להם זמן יקר.

היום, יותר מ 80% מאוכלוסיית העולם משתמשת במיקרוגל. אבל אנשים לא עוצרים לחשוב שהמיקרוגל הוא כנראה המכשיר החשמלי המזיק ביותר שבא במגע עם האוכל שלהם.

המיקרוגל משתמש בקרינה אלקטרומגנטית כדי לבשל או לחמם מזון. החיכוך מחמם את המזון והוא למעשה גורם נזק למולקולות של האוכל.

מחקר אחד משבדיה מראה את השפעת מזון ממיקרוגל לתקופה של 8 שבועות. שמונה אנשים חיו בסביבה מפוקחת והם קיבלו מזון שבושל בצורה קונבנציונלית. אחרי כל ארוחה, רופאים עשו להם בדיקות דם, אשר הראו שינויים משמעותיים במבנה הכימי של הדם.

המוות הראשון שתועד בשל שימוש במיקרוגל היה בתחילת 1991, כאשר אדם נפטר אחרי שרופאים עשו לו עירוי דם, מדם שחומם במיקרוגל.

מיקרוגלים נאסרו לשימוש בברית המועצות ב 1976 בגלל ההשפעה הרעה שלהם על הבריאות ואיכות החיים של אנשים.

הנה סיבות מדוע לא כדאי לכם להשתמש במיקרוגל

1. מזון שחומם במיקרוגל יכול לגרום לנזק מוחי ותאי קבוע

2. אכילת מזון שחומם במיקרוגל מעלה את הסיכון למחלת הסרטן

3. המולקולות של המיקרוגל מעלים את הסיכון לגידולים במעי והקיבה

4. כל המינרלים והויטמינים שנמצאים במזון הולכים לאיבוד אחרי שמחממים את האוכל במיקרוגל

5. אכילת מזון שחומם במיקרוגל מעלה את הסיכון לתאים סרטניים בדם



6. מזון שחומם במיקרוגל מחליש את המערכת החיסונית ומשבש את תפקודן של בלוטות מסוימות בגוף

7. מזון שחומם במיקרוגל משפיע לרעה על רמת הריכוז, אובדן זיכרון, חוסר יציבות נפשי, ופוגע ביכולת הקוגנטיבית

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *