אתם תהיו בשוק מכמות המשקל שתורידו אם תצרכו כף אחת ביום על בטן ריקה של מרכיב העל הזה

כולנו יודעים ששום הוא אחד המאכלים הבריאים בעולם. הירק הוא הרבה יותר מאשר תבלין שמשפר את טעם המנה שלנו. הוא תרופה, ובזכות התכונות הבריאותיות שלו, משתמשים בו כבר אלפי שנים כדי לרפא ולטפל בבעיות שונות.

הכי טוב לצרוך אותו חי, כך תקבלו את כל התועלות שלו.

תועלות של אכילת שום חי:

  • מסייע בהורדת משקל
  • מסיר רעלים מהגוף כשצורכים אותו על בסיס קבוע
  • מחזק את המערכת החיסונית
  • מפחית תסמינים של סוכרת, ערמונית מוגדלת ודלקת מפרקים ניוונית
  • מצוין לטיפול בזיהום פטרייתי, עקיצות, שלשול, חום, שפעת, וצינון
  • מונע התפתחות טרשת עורקים
  • מונע התקפי לב ומחלות לב
  • מפחית כולסטרול ויתר לחץ דם

כדי לנקות את הגוף מרעלים מומלץ לשלב שום עם ג'ינג'ר ובצל.

איך לצרוך אותו?

המרכיב הפעיל בשום – אליצין, מאבד את התועלות הבריאותיות שלו כאשר מבשלים אותו, לכן הכי טוב לצרוך אותו חי.

תמעכו כמה שיני שום, ותנו להן לשבת כ 15 דקות. אליצין הוא ביו-אקטיבי כאשר מועכים אותו.

מומלץ לצרוך על בטן ריקה, מכיוון שבטן מלאה לא תספוג את כל החומרים המזינים של השום.


דבש ושום חי

הכינו תערובת של כפית דבש אורגני ו 2-3 שיני שום מעוכות.

צרכו את השילוב של שניהם מדי יום ושפרו את הבריאות הכללית, היפטרו משומן עודף ותנו לגוף שלכם אנרגיה מטורפת!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *